Vraag gratis advies aan
Doe de Vitaminetest

Vitakruid genomineerd voor Website van het Jaar 2024

Yes! We zijn super enthousiast om aan te kondigen dat Vitakruid genomineerd is voor Website van het Jaar 2024 in de categorie Wellbeing & Fitness. De stembussen zijn geopend van 2 september tot en met 18 oktober en we kunnen jouw steun goed gebruiken!

Lees verder onder de afbeelding

Vitakruid genomineerd voor Website van het Jaar 2024

Een terugblik op afgelopen jaar

Vorig jaar mochten we de prestigieuze titel Website van het Jaar in ontvangst nemen in dezelfde categorie. Dit was een enorme eer en het gaf ons de motivatie om onze website nog beter en gebruiksvriendelijker te maken. En dat is gelukt! We hebben hard gewerkt om jullie ervaring te verbeteren. Hier zijn enkele van onze hoogtepunten van het afgelopen jaar:

  • Calorie calculator. Ontvang persoonlijk advies over je dagelijkse calorie-inname en macro’s. Ontdek jouw caloriebehoefte hier!
  • Kennisbank. Vind gemakkelijk blogs die je interesseren door te filteren op thema. Nieuwsgierig? Bekijk dan onze kennisbank.
  • Vernieuwde pagina’s. Onze productpagina’s, gezondheidsdoelen en categoriepagina’s zijn nu nog toegankelijker en duidelijker.
  • Gezondheidsprofiel. Houd je gezondheid en die van je familie bij in je eigen account.
  • Contra-indicatie tool. Ontvang waarschuwingen voor supplementen die niet samengaan met jouw medicijnen, allemaal in je account.
  • XP’s en credits. Verzamel punten en ontvang extra shoptegoed in je account!

Heb je nog geen account? Maak er hier snel een aan en profiteer van al deze voordelen.

Jouw stem maakt het verschil!

Vind jij dat onze website weer de titel verdient? Stem dan op Vitakruid in de categorie Wellbeing & Fitness! Stemmen kan van 2 september tot en met 18 oktober. De winnaars worden bekendgemaakt op 21 november. Vergeet niet je stem te bevestigen via de mail!

Over de Website van het Jaar verkiezing

De Website van het Jaar verkiezing evalueert websites op basis van zowel hun populariteit als kwaliteit. Er wordt daarbij vooral gelet op de inhoud, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving en hoe graag bezoekers de site zouden aanbevelen. Het Nederlandse publiek speelt een belangrijke rol in deze beoordeling door te stemmen en hun mening te geven.

De stemmen leiden tot 2 publieksprijzen per categorie:

  • Beste: deze award gaat naar de website met de hoogste gemiddelde score op gebied van inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie.
  • Populairste: deze award gaat naar de website met het grootste aantal ontvangen stemmen.